Uncategorizeduudised

Kevad Saaremaal läheneb ootamatu kiirusega

 

Saaremaal on selle aasta talv kulgenud täiesti oma radu pidi, erinevalt mandril toimuvast ei ole siin suurt lund näha olnud juba paar nädalalt. Pilte greenidelt lume lükkamisest ei saa seetõttu jagada. Golfiväljakul luiged valivad pesakohti ja greenkeeperid puhastavad radade vahel kadakate aluseid. Kui ilmataat jätkab sama rada siis saab väljaku avada õige pea, kohe kui greenkeeperid saavad kevadised greenide hooldustööd tehtud. Aeg on valida endale sobiv mänguõigus.

Hinnakirja on käesolevaks aastaks lisaks hooajapiletile erinevaid võimalusi Saaremaal mängimiseks. Näiteks tööpäevadel kehtiv hooajapilet, mille omanikul on puhkepäevadel võimalus mängida GF soodushinnaga -50%. Samuti on nüüd olemas kuupilet ning nädalapilet neile mängijatele kes tulevad Saaremaale puhkama lühemaks ajaks.

Kui on tekkinud küsimusi või soovid arvet palun helista +372 5041792 või kirjuta rein.raudsepp@saaregolf.ee