uudised

Estonian Senior Amateur Open 2018

Estonian Seniors Amateur Open 2018. Sel korral suvisel Saaremaal! Teretulemast rahvusvahelisele meistrivõistlusele, kus meistrid selguvad 36 rajalise löögimängu võistluse järel 21.-22 juulil.

2018. aastal tähistavad Eesti spordiorganisatsioonid ühiselt Eesti sünnipäeva, pühendades aasta jooksul korraldatavad Eesti meistrivõistlused Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva auks ning riputades parimatele sportlastele kaela ühtse Eesti Vabariik 100 erikujundusega Eesti meistrivõistluste medalid.
Võistlusele lubatakse 144 mängijat. Täpsem info on võistluse juhendis https://www.golf.ee/voistlused/estonian-senior-open-2018/

Praamipiletid saarele sõiduks saad aegsasti broneerida www.praamid.ee või tule sel korral saarele hoopis lennukiga – www,saartelennuliinid.ee. Saaremaal toimuva kohta leiad info www.visitsaaremaa.ee. PS! Ka Saaremaa Ooperipäevad hakkab just sel vahetusel vaikselt tuure koguma. Võimalik on tekitada ka pilet Shangai Ooperiteatri tantsugalale 20.07 või ooperietendusele “Riskantne Mäng” 21.07 ;). Pileteid saad osta siin www.saaremaaopera.com