uudised

2018.a esimene hole-in-one Saare Golfis löödi rootslanna poolt

Neljapäeva pärastlõunal, 12.07, oli Saare Golf väljak täis rõõmuhõikeid: nii rootslanna Anneli Nordström Lundqvist (HCP 13.7) Täby Golfiklubist Stockholmi lähistelt kui väljakul viibivad Saaremaa Golfiklubi  liikmed olid õnnelikud rootslanna 10. rajal löödud 2018. a. esimese hole-in-one löögi üle. Esimene oli löök ka rootslanna enda jaoks.

Anneli viibib Eestis Tallinnas, Saaremaal ja Pärnus koos oma abikaasa Göran Lundqvistiga tänu Rootsi ajakirja Golfpärlor lugejamängu võidule, mille korraldasid ühiselt Saare Golf, Pärnu Bay Golf Links, Jõelähtme Golfiväljak ning Tallink. Lisamänguringid saadi auhinnaks maikuus Nordic League Pärnu Bay Golf Links Challenge 2018 võistluse ennustusvõistlusel võitja nimetamisel. Eestis on mängijad esimest korda ja vaimustunud saarlaste külalislahkusest. „Rootsi golfiväljakul mängupartner sooviks õnne, aga et läheduses olevad golfimängijad ovatsioonidega toetavad, sellist pole ma varem näinud,“ rõõmustas Anneli.

Hole-in-one võidu auhinnaks saadud Ekesparre Boutique Hotelli golfipaketi, milles kaks ööd majutust, õhtusöök Kuressaare Kuursaalis ja võimalus külastada GoSpa saunakeskuse rõõmusid, on plaanis koheselt realiseerida. „Meile väga meeldib siin. Kuna on puhkuse periood, viibime rõõmuga saarel pikemalt ning tutvume ka vaatamisväärsustega, sõidame rahulikult ringi. Tavaliselt golfaril selle jaoks pärast golfipäeva enam aega ja jaksu ei jagu, reisi eesmärk on ikka heal golfiväljakul maksimaalselt palju mängida“, lisas auhinna võitja.