Saare Golf väljak ühines Golfhäftet golfiväljakute programmiga

Golfhäftet on Euroopa suurim golfiväljakute ja golfarite vaheline hüvesid pakkuv programm, millega on ühinenud ligi 1000 väljakut 12 riigis (Soome, Rootsi, Taani, Norra, Saksamaa, Inglismaa, Iirimaa, Hispaania, Portugal, Itaalia, Leedu ja Eesti). Sel aastal on plaan laieneda hoogsalt Baltikumis ja Prantsusmaal. Enamus kaardiomanikke on rootslased, taanlased ja norrakad.

Golfhäftet sõbrakaardi ostunud golfarid saavad programmiga liitunud väljakutel hooaja jooksul mängida 1 mänguringi 50% soodustusega. Kaardid on hooajalised ja nimelised. Hind on vaid 55 EUR. Ideaalne võimalus neile, kel plaanis sel hooajal golfi erinevatel väljakutel mängida. Enne reisile minekut on vaja väljakutel ajad broneerida. Kui tead, et vajad kaarti kohe ja hulgi (ka sõpradele), võta ühendust Saare Golf caddiemasteriga.

Programmiga ühinenud väljakute nimekirja leiad siit