Uus võistlus! EHRL President Cup 2017

Oma 25. tegutsemisaastat tähistab Eesti Hotelli- ja Restoranide Liit pannes aluse uuele traditsioonile – 25. Augustil kell 13:00 toimub Saaremaal esmakordselt meeleolukas võistlus EHRL President CUP 2017.

Võistlusele järgneb õhtusöök ja autasustamine algusega 20:00 Saare Golfi klubihoone restoranis MO. Arvukad sponsorid on võistluste võitjatele välja pannud suuri auhindu, lisaks kõikide osavõtjate vahel toimub auhinnaloos, mille auhindadeks on arvukad kinkekaardid ning tooted hotellidelt, restoranidelt ning sektori toetajatelt.

Sõbrahinnaga majutust pakub Hotell Saaremaa. Broneerides palume kasutada salasõna EHRL President Cup.

Täpsemat infot leiate siit. Võistlusele registreeruda saate siin.

Ootame kõiki suuri ja väikseid golfisõpru üritusele, et veeta meeldiv nädalavahetus värskes õhus!