Eesti-Soome maavõistlus golfis

Täna algas Niitväjla golfiklubis esimene Eesti-Soome maavõistlus golfis.

Soome viie tippklubi võistkonnad mängivad Eesti klubide võistkondade vastu ning lisaks on võistlustules tippsportlased, ajakirjanikud, Tallink ja võistluse sponsor Inchcape. Pärast esimest päeva on selged liidrid soomlased, edestades meie võistkonda koondtulemusega 6.5 ja 2.5. Üheksast võistkonnast tõid punkti Eestile Otepää ja Niitvälja golfiklubi ja 0.5 puntki Estonian Golf and Country Club, keda esindab president Jüri Ross koos abikaasaga.

Kõigis teistes paarides said soomlased võidud ning kõige suurema tulemusega 6 ja 5 olid oma vastastest üle Soome sporditipud Petrki Keskitalo ja Jari Isometsa.

Pühapäeval jätkub võistlus EGCC Sea Course väljakul, auhinnatseremoonia ja rändkarikas antakse üle EGCC klubihoones kell 17:00.

Kahepäevast Ryder Cup stiilis võistlust korraldavad Eesti Golfiväljakute Ühendus, Tallink ja Golfpiste.

Soome klubidest on esindatud Pickala, Lakeside?I, Kytäja, Vanajanlinna ja Nevas golfiklubide esindajad. Eestist astuvad neile vastu Valgeranna, EGCC, Saare, Otepää ja Niitvälja golfiklubide võistlejad.

Saaremaa Golfiklubi esindavad võistlusel Andrus Sepa ja Ingrid Hinn