Koolitusreis Soome golfiväljakutele

12.septembri lõunal sõitsime oma töökollektiiviga Soome golfiväljakutega tutvuma. Esimesena võõrustas meid Kytäjä golfiväljak, kus  saime väga  sooja vastuvõtu osaliseks. Hooldemeeskond tutvus arvuka masinapargiga, caddiemasterid said kogemusi vahetada ametikaaslastega. Kytäjä golfiväljakul õnnestus nautida tõeliselt kaunist Soome maastikku. Mäed, järved, imelised vaated, millele golfiarhitekt oli oma nägemuse lisanud. Kõik  oli tasakaalus, ürgne loodus ja inimeste kätetöö. Kui meie golfiväljaku on oma luigepaar, siis Kytäjä golfiväljakul käib karu järvest vett joomas.  Jääb vaid loota, et mõni golfimängija liiga kauaks palle metsa otsima ei jää… .

Üle sai vaadatud ka Vanajan Linna-, Talma-, Tawast-, Aulanko-, Hirsala-ja Lepaa golfiväljakud. Reis oli õpetlik ja inspireeriv.

Koju saabudes peab siiski tõdema, et meie oma golfiväljak tundub ikka kõige ilusam ja armsam.

Kasutage veel kauneid sügisilmu golfi mängimiseks!

Saaremaa Golfi AS